Informace a alergeny

Dorty a zákusky doporučuji skladovat do 7 stupňů a spotřebovat do 48 hodin.

Makronky spotřebujte do 5 dnů.

Nepeču DIA sladkosti a jiné diety.

✔ Všechny sladkosti obsahují alergen MLÉKO. 

KRÉMY

mléko, máslo, pšeničná mouka, cukr

Smetanový krém 

mascarpone, smetana, čokoláda, ovoce, ochucovací pasta

Máslový krém

podle příchutě dále - kakao, čokoláda, ochucovací pasta

MAKRONKY

Složení

mandlová mouka, cukr, bílek, potravinářské barvivo

Náplně

bílá, mléčná a hořká čokoláda Callebaut + ochucovací pasta

DŽEMY

Používám s 50% nebo 70% podílem ovoce.

Alergeny lze předložit při převzetí dortů.

Pečeme a modelujeme dorty ❤️
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky